O Mαυρίκιος Μαυρικίου έφθασε να ζει με 38 σφυγμούς χωρίς τις αισθήσεις του-Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Must Read

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λιποθύμησε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής «Έλα να δεις» στο Κυπριακό κανάλι OMEGA στην οποία συμμετέχει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο θεατρικός παραγωγός, αισθάνεται καλύτερα και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε το πρωί ενημέρωσε το κοινό πως επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στο πόστο του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί διέγνωσαν μια δυσλειτουργεία στην μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς του η οποία χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα, όπως ξέρετε οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα δύσκολες…έφτασα κάποια στιγμή να ζω με 38 παλμούς χωρίς αισθήσεις… Οι πληγές του παρελθόντος είναι τα παράσημα του μέλλοντος. Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα με τις θερμές ευχές και την υποστήριξη σας για ακόμη μία φορά. Όσον αφορά κάποιους πικρόχολους είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν.

Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους έχει κάνει απάνθρωπους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Οι εξετάσεις είναι πολύ καλύτερες και οι παλμοί ανέβηκαν. Το θετικό είναι ότι με αφορμή αυτό ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς την οποία θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα διορθώσουμε πριν διογκωθεί το πρόβλημα.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους μαθητές μου και τους γιατρούς μου για την αμέριστη φροντίδα, κατανόηση και συμπαράσταση. Ραντεβού σήμερα 1:30 μ.μ. στο “Έλα να δεις” στο Omega Channel. Μου λείψατε!» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This