H Kόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον μνηστήρα της Παναγιώτη Γαλανό

Η ηθοποιός είχε πει σε συνένευξή της πως ήταν αρραβωνιασμένη και δεν είχε παντρευτεί για οικονομικούς λόγους

Must Read

Η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, η οποία ξεχώρισε την περασμένη σεζόν με την ερμηνεία της ως “Νίτσα” στο σήριαλ του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” παντρεύτηκε τον μνηστήρα της Παναγιώτη Γαλανό με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Αθήνας μετά από χρόνια σχέσης.

Την ευχάριστη είδηση για το γάμο της Κόρας Καρβούνη έκανε γνωστή ο Βασίλης Κορομάντζος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι» έγραψε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό, «ΟΚ!», η Κόρα Καρβούνη είχε μιλήσει για το σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό με τον οποίο μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας.

«Γιατί να γνωρίζετε περισσότερα; Εγώ ξέρω τα δικά σας; Αστειεύομαι. Δεν είναι ότι γνωρίζετε λίγα, αλλά δεν ασχολείται και κανείς. Όντως, είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω “ο άντρας μου” όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε δηλώσει η Κόρα Καρβούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This