Ελένη Πετρουλάκη: «Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες μπορούν να το καταλάβουν μόνο όσοι το έχουν βιώσει»

Must Read

Η Ελένη Πετρουλάκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις κόρες της και στο πως λειτουργεί ως μητέρα, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, στην επιλόχειο κατάθλιψη και την εμμηνόπαυση, στις εξωσωματικές αλλά και στο πως έχει εξελιχθεί αυτή τη στιγμή το επάγγελμά της.

«Σαν μαμά είμαι τη μια ήρεμη, αλλά από την άλλη θα νευριάσω. Εξαρτάται τη μέρα. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πατέρα τους. Ό,τι είναι να πούνε, θα το πούνε με τη μαμά» είπε αρχικά για το ρόλο της ως μητέρα και συνέχισε αναφερόμενη στη μεγάλη της κόρη που ζει πλέον στο εξωτερικό: «Όταν έφυγα από το εξωτερικό για να γυρίσω πίσω, ένιωσα σαν να μου ξεριζώνουν την καρδιά. Έχω μια εφαρμογή και ξέρω ακριβώς πού βρίσκεται η κόρη μου ανά πάσα στιγμή. Πολλές φορές, αυτό δεν είναι καλό για εμένα, γιατί μου δημιουργεί μια αγωνία. Ένας πάτερ μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή, να αφήσω την Παναγία και τον Χριστό να προστατεύσουν τα παιδιά μου κι έτσι, θα είμαι ήρεμη. Και πραγματικά, είμαι ήρεμη».

Σχετικά με την επιλόχειο κατάθλιψη, την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της είπε: «Δεν πήγα σε ειδικό, το ξεπέρασα μόνη μου. Είναι κάποια θέματα που ουσιαστικά, χρειάζεται να σταθείς δυνατός. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση που βιώνουν πολλές γυναίκες».

«Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές» δήλωσε σχετικά με τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος πάνω της.

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή, ήταν σοκ για μένα. Και να ήθελα κι άλλα παιδιά, δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό, παρά μόνο όσοι το έχουν βιώσει», είπε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This