Rolling Stones με Lady Gaga στο νέο τραγούδι «Sweet Sounds of Heaven»

Σπουδαίες συνεργασίες στο νέο άλμπουμ

Must Read

Στο νέο τους άλμπουμ «Ηackney Diamonds» οι Rolling Stones εκπλήσσουν ευχάριστα με τις συνεργασίες τους. H Lady Gaga και ο Stevie Wonder συμμετέχουν σε δύο από τα νέα τραγούδια της ροκ μπάντας, ενώ συνεισφέρουν πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Σε συνέντευξη στο Apple Music 1, ο Mick Jagger αποκάλεσε τη Lady Gaga «μια πραγματικά σπουδαία τραγουδίστρια» προσθέτοντας: «Δεν την είχα ακούσει ποτέ πριν να τραγουδάει τόσο ψηλά» όταν ηχογράφησε το «Sweet Sounds of Heaven».

 

Το νέο άλμπουμ των Rolling Stones έπειτα 18 χρόνια θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Geffen. Εκτός από τη Lady Gaga και τον Stevie Wonder, το άλμπουμ περιλαμβάνει συνεισφορές από τον Paul McCartney, τον Elton John, τον πρώην μπασίστα των Rolling Stones, Bill Wyman, όπως και τον αείμνηστο drummer του συγκροτήματος Charlie Watts.

Το «Angry» έκανε το ντεμπούτο του με βίντεο και πρωταγωνιστή την Sydney Sweeney.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This