Μia Karolys: Αυτή είναι η τρανς που παρενόχλησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με το «στενό» μαρκάρισμα στον Βαγγέλη Κακουριώτη ενώ τραγουδούσε πάνω στη σκηνή. Η ξανθιά εντυπωσιακή καλλονή που επιχείρησε να τον φιλήσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, υποστηρίζει ότι είχε πιει αρκετά ποτά και δεν θυμάται τι συνέβη.

Από πλευράς του ο γνωστός τραγουδιστής κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, τονίζοντας ότι αισθάνθηκε άβολα, καθώς δεν υπήρχε ίχνος σεβασμού.

«Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Συνολικά πρέπει να διήρκησε 4 με 5 λεπτά. Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί σε μικρότερη ηλικία εκδηλώσεις θαυμασμού, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εδώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω».

Ποια είναι ωστόσο η γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή και αφού λικνίστηκε κοντά στον καλλιτέχνη, στη συνέχεια του «κόλλησε» προσπαθώντας να τον φιλήσει; Πρόκειται για την Μia Karolys, το τρανς μοντέλο που είναι και πορνοστάρ. Η Μia Karolys είχε εκπροσωπήσει το το Εκουαδόρ στον διαγωνισμό ομορφιάς για διεμφυλικούς, «Miss International Queen 2019». Επιπλέον, διατηρεί λογαριασμό και στο Onlyfans.

Πλέον, δραστηριοποιείται και στον χώρο των κοσμημάτων, καθώς διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου μοιράζεται αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Δείτε επίσης:

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Είναι σεξουαλική παρενόχληση! Δεν υπήρχε σεβασμός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This