Μίνως Μάτσας «fan club»: Ποιοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο!

Τα φλας στη Νατάσα Παζαΐτη και στον κούκλο γιο της Αλέξανδρο

Must Read

Από τη Νατάσα Παζαϊτη μέχρι τη Χρυσή Βαρδινογιάννη! Ολο το φαν κλαμπ του Μίνωα Μάτσα βρέθηκε στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον δημιουργό σε ένα πρόγραμμα που παρουσίασε ο ίδιος στη σκιά του Βράχου της Ακρόπολης και ήταν βασισμένο στα έργα του -ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο- καθώς και μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί.

Η Νατάσα Παζαϊτη & o γιος της Αλέξανδρος

Στο πλευρό του επί σκηνής ανέβηκαν σημαντικοί ερμηνευτές, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστας Τριανταφυλλίδης, ενώ από τις πρώτες σειρές του ρωμαϊκού ωδείου τον χειροκρότησαν με θέρμη, μεταξύ άλλων, οι πιο δικοί του άνθρωποι: οι γονείς του Μάκης και Ρούλα Μάτσα και η σύζυγός του Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία έσπευσε κοντά στον συνθέτη στο φινάλε της συναυλίας, με τον φακό να καταγράφει τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους.

Τρυφερή αγκαλιά της Ολγας Κεφαλογιάννη στον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα

Στο Ηρώδειο για χάρη του Μίνωα Μάτσα έκαναν κοινή εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίο είναι ζευγάρι από το 2018, όπως επίσης η Νατάσα Παζαϊτη συνοδευόμενη από τον γιο της Αλέξανδρο.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Ολγα Κεφαλογιάννη

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ακόμα η Αγάπη Πολίτη, η Ολγα Γεροβασίλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης με την Ισιδώρα Σιδέρη και τον σύντροφο της κόρης τους Νίκο Συρίγο, ο οποίος απέφυγε πάλι να ποζάρει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Αννα Νταλάρα, ο Γιώργος Περρής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλοι.

οι γονείς του Μίνωα Μάτσα, Μάκης και Ρούλα Μάτσα
Γιώργος Νταλάρας και Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η Αγάπη Πολίτη και η Ολγα Γεροβασίλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This