Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς του φίλους με μια άκρως κατανυκτική φωτογραφία

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την κηδεία της μητέρας του

Must Read

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έζησε ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων χαράς και λύπης, αφού την προηγούμενη Κυριακή παντρεύτηκε τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση και την περασμένη Δευτέρα έχασε τη μητέρα του Ουρανία την οποία και κήδεψε την Παρασκευή, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στη Σκιάθο, τον τόπο καταγωγής και διαμονής της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται ακόμη στο νησί του, τη Σκιάθο και το μεσημέρι της Κυριακής έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά από το θάνατο της μητέρας του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε ένα story, το οποίο έδειχνε ένα μανουάλι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο οποίο έκαιγαν τα κεριά που άναψε και ευχήθηκε “Καλό μήνα” στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This