Χρήστος Δάντης: «H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying λόγω της ηλικίας»

Must Read

Ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1993 με τη τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και διήρκησε μόλις έναν χρόνο.  Μετά από τρία χρόνια παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη, με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, έναν γιο τον Χριστόφορο. Μετά όμως από οχτώ χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο τρίτος ήταν με τη πρώην τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ενώ ο τέταρτος με τη Τζένη Βουτσίνου με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, τη Μαριζέτα και τον Σήφη. Τα τελευταία χρόνια όμως βρίσκεται σε σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor.

Για την πατρότητα μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τονίζοντας πως: «Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλειά. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα», και πρόσθεσε: «Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη».

Ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους συνεπώς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει και τέταρτο. Η σύντροφός του είναι ενήμερη επί του θέματος και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος: «Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης και συμπλήρωσε: «Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα».

Όσον αφορά την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την αγαπημένη του, παραδέχθηκε ότι: «H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This