Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Θα ζήλευα πάρα πολύ εάν ο σύντροφός μου ήταν ηθοποιός»

Must Read

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι μία ηθοποιός χαμηλών τόνων, η οποία προτιμάει να «μιλάει» με ην δουλειά της παρά με την προσωπική της ζωή.

Φέτος την παρακολουθούμε στην σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς» και με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

«Το Ντάνη είναι ουσιαστικά η πρώτη λέξη που είπα. Ιωάννα με λένε. Όταν ήμουν μικρή, προσπαθούσα να φωνάξω τον παππού μου που τον λέγανε Γιάννη, δεν μπορούσα και τον έλεγα Ντάνη. Έτσι μου κόλλησε. Ιωάννα με βάπτισαν, αλλά μου έμεινε το Ντάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που πολλοί μάλιστα δεν γνώριζαν για την γνωστή ηθοποιό είναι ότι τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκε τον σύντροφο της, Ορέστη με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και 10 χρόνια.

«Είμαι ένα χρόνο παντρεμένη, είμαστε μαζί 10 χρόνια. Η Ικαρία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, αγαπημένο νησί.

Με τον που τον είδα για πρώτη φορά είπα πως κάτι συμβαίνει εδώ, είναι πολύ ενδιαφέρον, νομίζω πως το ίδιο είπε και αυτός. Κάθε σχέση θέλει προσπάθεια και υπομονή. Αυτό που ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή είναι ότι ήξερε να με ακούει. Με κοίταγε στα μάτια και ρωτούσε…», εκμυστηρεύτηκε για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της.

Ο σύζυγός της δεν είναι του χώρου γεγονός το οποίο την ανακουφίζει καθώς όπως παραδέχτηκε πως: «Εγώ δεν θα το άντεχα. Θα ζήλευα πάρα πολύ εάν ο σύντροφός μου έκανε αυτή την δουλειά. Δεν θα το άντεχα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ. Ο σύντροφός μου με τον οποίο είμαστε μαζί 10 χρόνια και ήξερε το πάθος μου, νομίζω ότι κάνει υπομονή γιατί έχει δει τον αγώνα μου», είπε αρχικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου και συνέχισε: «Θα ήταν δύσκολο να είμαι με έναν συνάδελφο. Θεωρώ ότι είναι πιο ενδιαφέρον να μοιράζεται τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που έχει άλλα ενδιαφέροντα. Εξελίσσεσαι κι εσύ».

«Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο “εγώ” που μας κατατρώει και εμάς και τη σχέση μας και νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που έχει άλλες προσλαμβάνουσες, εξελίσσεσαι κι εσύ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This