Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως, μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί. Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, σημαντικοί για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή διάθεσή σας. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και, αν δεν σας κοστίζει πολύ υλικά, κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας, αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό. Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό περιβάλλον σας. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ: Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και σταματήστε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας. Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ό,τι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Εχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς, αν χρειαστεί. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εισπράξετε συμπάθεια από όλους. Ισως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με τον σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέλθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σάς έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πορεία σας θα είναι πιο θετική στον συναισθηματικό τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές εξάρσεις σας, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας. Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας, ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιον βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οποιες και αν είναι οι ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα. Προετοιμαστείτε για έναν μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια και θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Εχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει για να βρείτε μια άκρη. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής ζωής σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This