Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και να κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία.

ΛΕΩΝ: Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος, που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που το δημιουργούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εκφράζετε με λανθασμένο τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να ξεκουραστείτε και να το ευχαριστηθείτε. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγεί σε ουτοπιστικές σκέψεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά ζητήματά σας, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως ο λόγος της επικοινωνίας είναι αναγκαίος. Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Οτι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το ως βάση για να αρχίσετε μια νέα ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This