Νέος «έρωτας» για τον πρώην της Καινούργιου

Το ντιζαϊνάτο resto του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κουκάκι, που έχει γίνει ήδη talk of the town

Must Read

Γόνος παλιάς ναυτιλιακής οικογένειας, γιος της Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου, θεμελιωτή της Royal Cruise Line, που για πολλά χρόνια ήταν η καλύτερη εταιρία κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, ο 33χρονος Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται ότι «έχει ερωτική σχέση με το καινούργιο», όπως ο παππούς του.

Από τον χώρο της ναυτιλίας και της τέχνης, που ήδη στα 33 του χρόνια διαθέτει μια μοναδική συλλογή Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, ο bon viveur Φίλιππος έκανε την αγάπη του για την καλή ζωή και τη γαστρονομία επάγγελμα. Στις 3 Οκτωβρίου εγκαινίασε το πρώτο του εστιατόριο στο Κουκάκι και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι για τις αρχές Νοεμβρίου, καθώς καθιερώθηκε από την πρώτη του μέρα ως στέκι της «χρυσής» νεολαίας και όχι μόνο!

Μπορεί να έγινε ευρύτερα το όνομά του γνωστό λόγω της πολυτάραχης και πολυσυζητημένης σχέσης του με την ξανθιά καλλονή τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και να συνέδεσε το όνομά του με την Κάθριν Εμπειρίκου της παλιάς οικογένειας εφοπλιστών από την Ανδρο και πρώην σύζυγο του δισεκατομμυριούχου Harrison LeFrak, αλλά η νέα μεγάλη αγάπη του Φίλιππου προς το παρόν είναι το Gallina! Οι διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες Ελένη Πεταλωτή και Λεωνίδας Τραμπούκης δημιούργησαν ένα μαγαζί χώρο τέχνης, με ατμόσφαιρα και άρωμα Νέας Υόρκης.

Οι γεύσεις στο Gallina έχουν το άγγιγμα του πολυβραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη, ενώ το wine program «τρέχει» ο Γιάννης Γκουγκουτούδης, με μια λίστα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει ήδη ξεπεράσει τις 500 ετικέτες με κρασιά, και highlight μια συναρπαστική owner’s list από τη συλλογή του Φίλιππου Τσαγκρίδη για ιδιαίτερες περιπτώσεις και βαλάντια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This