O Γιώργος Παπαγεωργίου κλείνει το προφίλ του στο Facebook και εξηγεί το λόγο

Σύντομα θα απενεργοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό

Must Read

Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου που σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι πρόκειται να απενεργοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξήγησε μέσω της τελευταίας προφανώς ανάρτησής του στο Facebook το λόγο για τον οποίο πήρε αυτή την απόφαση.

 «Αγαπητοί φίλοι, μετά από χρόνια παρουσίας στο Facebook, αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον ιδιωτικό λογαριασμό μου. Δυστυχώς κάτι που ξεκίνησε σαν ένα fun τρόπος να επικοινωνείς με παλιούς και νέους φίλους, συμμαθητές από το σχολείο και γενικά ένα μέσο που μας ενθουσίασε όταν πρωτοβγήκε ώρα τρόπος έκφρασης ιδεών και απόψεων, κατέληξε ένα τοξικός χώρος που λειτουργεί πρωτίστως ως χωνί αποφόρτισης φθόνου και επιθετικότητας.

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι πραγματικοί αγώνες και διεκδικήσεις γίνονται στους δρόμους και στις συναντήσεις και όχι εδώ μέσα.

Επιπλέον πιάνω τον εαυτό μου να σπαταλάει πολύ χρόνο εδώ και αποφάσισα να τον διαθέτω στα σημαντικά πράγματα της ζωής. Θα προσπαθήσω να μετατρέψω σε επαγγελματικό τον λογαριασμό μου (δεν ξέρω καν τι γίνεται με τις επαφές, μπορεί να αυτοκαταστραφούν όλα). Σας ευχαριστώ για το ιντερνετικό κουβεντολόϊ όλα αυτά χρόνια. Σας περιμένω εκεί έξω, στην πραγματική πραγματικότητα. Σας φιλώ», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This