Κόνι Μεταξά: «Ο Μάριος Καπότσης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από 10 χρονών, τι φταίω εγώ γι’ αυτό»

«Αν μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορέσουμε»

Must Read

Συνέντευξη είχε δώσει πριν λίγες ημέρες ο Μάριος Καπότσης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Κόνι Μεταξά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Ο γνωστός αθλητής εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς, ωστόσο τόνισε πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν η αγαπημένη του νιώσει έτοιμη.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί», αποκάλυψε.

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η νεαρή καλλιτέχνης στην εκπομπή του Mega υποστηρίζοντας, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να γίνει μαμά.

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο. Ο άντρας μου, ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 10 του. Τι φταίω εγώ γι’ αυτό; Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, όταν είμαι έτοιμη θα κάνουμε. Αν μπορούμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορέσουμε, χτύπα ξύλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This