Ηρώ Κυριακάκη: Δείτε πως είναι σήμερα η «Κατερίνα» από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια» στα 91 της χρόνια

Must Read

Η Ηρώ Κυριακάκη είναι η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη “Τα κόκκινα φανάρια” όπου και υποδυόταν την “Κατερίνα”.

Η ηθοποιός που σήμερα είναι 91 ετών βρέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι Πρόεδρός του, συναντήθηκε μαζί της και φωτογραφήθηκαν παρέα. Το στιγμιότυπο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook.

Στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία τους, απάντησε και σε όσους την είχαν για νεκρή.

«Όταν οι ηθοποιοί μας της παλιότερης γενιάς έρχονται στο Σωματείο μας δεν είναι μόνο τιμή είναι και μεγάλο κέρδος για όλους μας.. Μας δίνουν τα φώτα τους, την λάμψη τους και την αγάπη για το συνάφι μας.  Η εμβληματική φιγούρα της σπουδαίας Ηρώς Κυριακάκη ως Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια δεν μπορεί από κανέναν να ξεχαστεί. Οι ρόλοι της στο Θέατρο Τέχνης όπου ήταν στέλεχος αξέχαστοι.  Σήμερα στα 91 της, γεμάτη σοφία και πολυταξιδεμένη έχει τόσα να μας αφηγηθεί…Χαίρομαι που την γνώρισα από τα νεανικά μου χρόνια μιας και είναι εξ αγχιστείας συγγενής μου και χαίρομαι που την έχουμε ξανά στο Σωματείο μας. Πολλοί κακώς θεωρούσαν ότι έχει φύγει από την ζωή, όμως η Ηρώ είναι γερή και δυνατή κοντά μας», έγραψε στη λεζάντα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This