Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτά που δεν έδειξε η TV στο τελευταίο «ταξίδι» της μεγάλης star!

Ο σεμνός Στάνκογλου, ο αργοπορημένος Σταγόπουλος, οι φωνές της οικιακής βοηθού και η κατάρρευση της Ρεμπούτσικα

Must Read

Η κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν μια γιορτή αποχαιρετισμού, παρότι δεν ακολουθήθηκαν επακριβώς όσα σχεδιάστηκαν από τους στενούς φίλους της, με την «Espresso» να καταγράφει όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και έγιναν στο παρασκήνιο!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Εκτός από τον σχεδιασμό της εισόδου της σορού της ηθοποιού στον προαύλιο χώρο του σπιτιού της στην Παιανία και της εξόδου της από αυτόν για να μπει στην ολόλευκη πολυτελή νεκροφόρα, δεν υπήρχε μουσική στον κήπο και στο εσωτερικό του σπιτιού. Ο σχεδιασμός του χρονικού του «πάρτι» ήταν άψογος, αλλά ως προς την υλοποίησή του ανακατασκευάστηκαν οι τελικές αποφάσεις, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που επικρατούσε και παρότι οι οδηγίες δόθηκαν με σαφήνεια, είχαν να κάνουν με ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους της Χρονοπούλου πριν εκείνη οδηγηθεί για καύση!

Στο προαύλιο υπήρχε catering με εδέσματα, αναψυκτικά και κρασιά

Το ραντεβού της

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια ήταν συνεπής στο ραντεβού της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και αυτή η συνέπεια τηρήθηκε με αυστηρότητα, εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης από το γραφείο τελετών του οίκου Πουλάκης, ο οποίος εκπλήρωσε μέχρι την τελευταία επιθυμία της στο έπακρο. Στις 11.30 η πολυτελείς λιμουζίνα – νεκροφόρα έφτασε στην είσοδο της οδού Αλήθειας 10, στην Παιανία, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Εκλαψα χτες». Στη συνέχεια έξι νεκροπομποί οδήγησαν τη Μαίρη Χρονοπούλου μέχρι το εσωτερικό του σπιτιού της, με τους καναπέδες να είναι καλυμμένοι με λευκό τούλι. Το ίδιο και τα υπόλοιπα έπιπλα της Χρονοπούλου, εκτός από την τραπεζαρία, ενώ τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού δεν ήταν προσβάσιμα για το κοινό.

Η Eυανθία Ρεμπούτσικα παίζοντας το ρέκβιεμ μπροστά από το φέρετρο της Χρονοπούλου στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

Στον εξωτερικό χώρο, ακριβώς μπροστά στην πισίνα, ήταν τοποθετημένο το κέτερινγκ με αναψυκτικά, κρασιά και εδέσματα. Σερβιτόροι περιφέρονταν στον χώρο με τις ροτόντες, όπου καθόταν οι φίλοι της Μαίρης προσφέροντας εδέσματα, θυμίζοντας περισσότερο «κοκτέιλ πάρτι» παρά κηδεία! Το φέρετρο τοποθετήθηκε στο σαλόνι της από την πόρτα του κήπου και όχι από την κύρια είσοδο του σπιτιού, εξαιτίας του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί αλλά και του πλήθους τηλεοπτικών συνεργείων!

Μόλις ανοίχτηκε το φέρετρο, οι δικοί της άνθρωποι αντίκρισαν την αγαπημένη τους Μαίρη, η οποία φορούσε τελικά τη δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και όχι εκείνη του Χάρη Τσιάρα, από τον οίκο Νίκος Τάκης, τον οποίο η σταρ είχε επιλέξει για να σχεδιάσει το φόρεμά της.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso» στο χθεσινό αποκλειστικό της πρωτοσέλιδο, το φόρεμα που φόρεσε η Μαίρη Χρονοπούλου επιλέχθηκε όχι σε σχέση με τη σχεδιαστική της αξία,αλλά ως ως προς τη χρηστικότητά του, μια και η ηθοποιός είχε στο στήθος της εμφανή τα σημάδια της νεκροτομής! Ωστόσο η τουαλέτα σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε ο Χάρης Τσιάρας για τη λαμπερή πρωταγωνίστρια έχει συνέχεια και πολύ δρόμο, μια και θα δοθεί, ως το τελευταίο φόρεμα που φόρεσε η Μαίρη Χρονοπούλου, στο Μουσείο Κινηματογράφου και θα εκτεθεί εκεί για τους θαυμαστές της. Στα χέρια της φορούσε μαργαριτάρια και τα δαχτυλίδια που αγαπούσε, εκτός από το μεγάλο, βαρύ, χρυσό δαχτυλίδι του Λαλαούνη, δώρο της αγαπημένης της φίλης Βάσιας Παναγοπούλου, ενώ επίσης στα χέρια της η ηθοποιός κράτησε την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού.

Εκεί, ανάμεσα στους φίλους της ηθοποιού, έστεκε και ο Γιάννης Στάνκογλου, παρουσία σεμνή και απόλυτα ευγενική του πραγματικά σπουδαίου ηθοποιού, καλλιτέχνη αλλά και ανθρώπου, με τον οποίο η Χρονοπούλου γνωρίστηκε τόσο σύντομα, αλλά αγάπησε τόσο βαθιά με μια αληθινή, ανιδιοτελή φιλία, αφού τον χαρακτήρισε σπουδαίο ηθοποιό και αληθινό φίλο. Μαζί του μοιράστηκε στιγμές της ζωής της αλλά και την καθημερινότητά της, και συζητούσαν ώρες ατελείωτες. Οι δυο τους έβγαιναν μαζί έξω, απολάμβαναν το ποτό τους και το φαγητό τους, μιλούσαν για τα δικά τους κοινά μυστικά.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου υπήρξε υποδειγματικός φίλος στο τελευταίο «αντίο». Εκεί όπου απουσίασαν όλοι οι άλλοι εκτός από την αληθινά αγαπημένη της φίλη Νάντια Μουρούζη, τη Λένα Αλκαίου, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Μάκη Δελαπόρτα, τον Ομηρο Ευστρατιάδη, τις δύο ξαδέρφες της Μαίρης με τις οικογένειές τους, καθώς και γειτόνισσές της. Να σημειωθεί ότι δεκαπέντε λεπτά πριν από την αναχώρηση της Μαίρης για τη Ριτσώνα εμφανίστηκε ο Νίκος Σταγόπουλος.

Από αριστερά: Θωμάς Χούντας, Μάκης Δελαπόρτας, Σπύρος Μπιμπίλας

Ράκος

Ράκος, έτοιμη να καταρρεύσει, ήταν οικιακή της βοηθός Νίνο, η οποία έκλαιγε με αναφιλητά. «Σου ζητώ συγγνώμη, κυρία Μαίρη. Σου ζητώ συγγνώμη που δεν ήμουν μαζί σου την Κυριακή. Που δεν μπόρεσα να σε κρατήσω. Να σε σώσω. Κυρία Μαίρη, σ’ αγαπώ αληθινά. Κυρία Μαίρη μου, μόνο εσένα αγάπησα» ήταν τα σπαρακτικά της λόγια πάνω από το φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου, που έκαναν τους πάντες να λυγίσουν!

Ο ρεπόρτερ της «Espresso» Γιάννης Αρμουτίδης στέκεται με ευλάβεια και σεβασμό μπροστά από το φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου λίγο πριν εκείνη γίνει στάχτες

Ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, ήταν αυτός που συνόδευσε τη Μαίρη κατά την είσοδό της αλλά και κατά την έξοδό της από το σπίτι της και ήταν εκείνος που έκατσε δίπλα από τον οδηγό της νεκροφόρας, μαζί με τον Νίκο Σέκερη και ακόμα έναν φίλο τους, αγνώστων στοιχείων, μέχρι το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Λίνα Νικολακοπούλου

Η μεγάλη σταρ αναχώρησε για το μεγάλο της ταξίδι στη 1.30 το μεσημέρι για τη Ριτσώνα, έχοντας μπροστά από τη νεκροφόρα που τη μετέφερε ένα περιπολικό και από πίσω το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η «Espresso». Εκεί στο αποτεφρωτήριο, την περίμενε και η καλή της φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα, που έπαιξε το ρέκβιεμ του αποχαιρετισμού πριν η μεγάλη κυρία του σινεμά περάσει στην αιωνιότητα με την αγαπητή ερμηνεύτρια να καταρρέει…

Νάντια Μουρούζη

Για το τέλος αφήσαμε μία σκηνή που έκανε τους πάντες να δακρύσουν. Στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία η γκρίζα γάτα της η Ιωάννα, και ο σκύλος της, τριγυρνούσαν αναζητώντας χάδια από όλους λες και κάποιος τούς έλειπε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This