H Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την συνεργασία με τον σύζυγό της και τον συνάδελφο που απεχθάνεται (video)

Must Read

H Μαριάννα Τουμασάτου που πρωταγωνιστεί στην σειρά  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η  ηθοποιός αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται κατά καιρούς σε διάφορες παραγωγές. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν δέχεται να δώσει συνεντεύξεις γι αυτό και ο παρουσιαστής σεβάστηκε το γεγονός και κάλεσε τον συνάδελφο και φίλο της, Γιώργο Γεροντιδάκη από τις «Άγριες μέλισσες», να συνομιλήσει με την κ. Τουμασάτου στο πλαίσιο της εκπομπής.

Η κ. Τουμασάτου μιλώντας για τους συναδέλφους της στον χώρο, σχολίασε ότι με όλους συνεργάζεται άψογα εκτός από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο: «υπάρχουν άνθρωποι του χώρου που δεν με συμπαθούν, αλλά εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω», δήλωσε, χαρακτηρίζοντας τον «ψεύτικο και αήθη», χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του δημόσια.

Δείτε επίσης: Υποβαθμίζουν τον εαυτό τους στο GNTM λέει η Στέλλα Μιζεράκη που μπήκε στην «βίλα του έρωτα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This