Το «κυνήγι» του μεγάλου «θησαυρού» της Μαίρης Χρονοπούλου

Μέγα μυστήριο για το τι θα απογίνει η τεράστια και σπάνια κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου

Συντάκτης: Newsroom

Εχοντας περάσει τρία 24ωρα από τη στιγμή που η Μαίρη Χρονοπούλου έγινε στάχτες, έωλο παραμένει το ερώτημα της κινητής περιουσίας της μεγάλης σταρ, με τον δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγο Δημήτρη Χατζημιχάλη να δηλώνει στην «Espresso»: «Πρέπει να σφραγιστεί το σπίτι και να καταγραφούν όλα τα αντικείμενα της ηθοποιού!»

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Σήμερα, λοιπόν, που τα γεγονότα έχουν κάπως καταλαγιάσει, αν και οι τοποθετήσεις του δικηγόρου για έναρξη -ενδεχομένως- προκαταρκτικής εξέτασης με κλήση μαρτύρων για τη διαλεύκανση των αιτίων της θανατηφόρας πτώσης της Μαίρης Χρονοπούλου πυροδότησαν πολλές απορίες, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα σφραγιστεί το σπίτι της στην Παιανία! Και αυτό έως τη στιγμή που θα ξεκαθαριστεί σε ποιον ή σε ποιους θα μεταβιβαστεί η κινητή περιουσία της.

Οσα είχε πει

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η Χρονοπούλου, το σπίτι όπου διέμενε το είχε παραχωρήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ελεγε μάλιστα ότι είναι φιλοξενούμενη στο σπίτι της και το χαιρόταν απίστευτα αυτό. Αδιευκρίνιστο όμως παραμένει ακόμη (κι εδώ απαιτούνται παραστατικά και επίσημα έγγραφα πιστοποίησης, τα οποία πρέπει να προσκομιστούν στις αρμόδιες Αρχές) πού ανήκει το πολύ μεγάλης αξίας περιεχόμενο του σπιτιού της!

Τι «κρύβει»

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του βρίσκονται σπάνιες αγιογραφίες τεράστιας αξίας, πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης, συλλεκτικά αντικείμενα (όπως οι ασημένιες ταμπακιέρες της), μεγάλης αξίας αντίκες και αντικείμενα συλλογής, έπιπλα, μία τεράστια συλλογή βινιλίων και CD –για τα οποία η Μαίρη ήταν περήφανη-, αλλά και μια απίστευτη γκαρνταρόμπα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μεταγενέστερα, εάν υπάρχει πρόβλεψη για ένα μουσείο αφιερωμένο σ’ εκείνη! Ενα μουσείο το οποίο θα έδινε τη δυνατότητα στους θαυμαστές της και τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφο να «αγγίξουν» τη σταρ μέσα από τα μεγάλης αξίας αντικείμενά της!

Επίσης, στο τεράστιο υπόγειο (το οποίο είναι όσο η έκταση του σπιτιού της) βρίσκονται πολύτιμα αντικείμενα τα οποία είχε στοιβάξει η ηθοποιός γιατί δεν είχε πού να τα τοποθετήσει μέσα στο σπίτι! Αντικείμενα όμως τα οποία έχουν επίσης μεγάλη αξία. Να σημειωθεί ότι το υπόγειό της είναι τόσο μεγάλο, που είχε μεταφέρει εκεί τα πιο πολύτιμα αντικείμενά της, όταν είχε υπογράψει συμφωνία παραχώρησης του σπιτιού της για τα γυρίσματα του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει»!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Δημήτρη Χατζημιχάλη, το Ειρηνοδικείο υποχρεούται να σφραγίσει το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου «με αίτηση παντός έχοντος έννομο συμφέρον, και στη συνέχεια θα πρέπει να διοριστεί εκκαθαριστής κληρονομιάς που θα αναλάβει την αναζήτηση των κληρονόμων και την απόδοση σε αυτούς των κληρονομιαίων», μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των αντικειμένων της και να ξεκαθαριστεί -με έλεγχο των εγγράφων, τα οποία θα προσκομιστούν, για την αυθεντικότητά τους- σε ποιους θα περάσουν.

Οι συγγενείς

Οπως επίσης θα πρέπει να ελεγχθεί αν ο βαθμός συγγένειας που προκύπτει από την έκδοση πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών καθιστά τις εξαδέλφες της αποδέκτες της κινητής περιουσίας της ηθοποιού.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», οι ενέργειες για τη σφράγιση του σπιτιού της Χρονοπούλου αναμένεται να γίνουν μέσα στις ερχόμενες δύο ημέρες. Φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της «Espresso» για το ασφαλές της υπόθεσης, έχουν ήδη βιντεοσκοπήσει και φωτογραφίσει το σπίτι της Μαίρης γωνιά προς γωνιά και αντικείμενο προς αντικείμενο, προκειμένου να μη λείψει το παραμικρό. Αυτό μάλιστα έγινε την ίδια μέρα που εκείνη μεταφέρθηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Προς το παρόν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου παραμένει η οικιακή της βοηθός, Νίνο, η οποία λύγισε και σπάραξε πάνω από τη σορό της ηθοποιού, η οποία τώρα φέρει το βάρος της προστασίας και της ασφάλειας του σπιτιού και των αντικειμένων του.

Οι απουσίες από το τελευταίο «πάρτι» της σταρ που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη ένταση των γεγονότων γύρω από τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, την τελετή της κηδείας και την αποτέφρωσή της, ο στενός φιλικός κύκλος της αείμνηστης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και οι θαυμαστές της αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν την αποχαιρέτησαν οι φίλοι που η ίδια αγάπησε και στους οποίου αναφερόταν συνεχώς σε συνεντεύξεις της, αλλά και σε αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό marychronopoulou_official στο Instagram (σ.σ.: θα παραμείνει ενεργός με διαχειριστή τον διαπιστευμένο από εκείνη δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη).

Απουσίες που σχολιάστηκαν ακόμα και σε πάνελ πρωινών εκπομπών, όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Χάρη Λεμπιδάκη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και του σχολιασμού της κηδείας-πάρτι στο σπίτι της πρωταγωνίστριας. Την ώρα λοιπόν που σχολιάζονταν οι προσωπικότητες που είχαν προσέλθει -έως εκείνη τη στιγμή- στο σπίτι της Χρονοπούλου στην Παιανία, αναρωτήθηκε στον αέρα αν οι μοναδικοί της φίλοι ήταν τελικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας!

Σημειώνουμε ότι έως εκείνη τη στιγμή δεν είχαν φτάσει ο Γιάννης Στάνκογλου (ο οποίος υπήρξε υποδειγματικός καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και συνόδευσε τη σορό της μέχρι τη Ριτσώνα), η Νάντια Μουρούζη, η Λένα Αλκαίου και η Λίνα Νικολακοπούλου. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της «Espresso», δυστυχώς δεν κατόρθωσαν να παραστούν -για δικούς τους σημαντικούς λόγους– αγαπημένοι της φίλοι, τους οποίους σίγουρα θα «αναζητούσε» η Μαίρη Χρονοπούλου στο τελευταίο σε εκείνη «αντίο»!

Οπως η Μιμή Ντενίση, την οποία η λαμπερή πρωταγωνίστρια αγαπούσε και εκτιμούσε βαθιά και ήταν μάλιστα πολύ περήφανη για την τελευταία της επιτυχία. Αλλά και ο βαφτισιμιός της Αλκης Κούρκουλος, τον οποίο λάτρευε, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, για τον οποίο ήταν περήφανη και τον θεωρούσε λόγιο και φίλο της, ή ακόμα και τα στελέχη της τηλεοπτικής παραγωγής «Αυτή η νύχτα μένει» που για έναν χρόνο μπαινόβγαιναν στο σπίτι της, το οποίο είχε παραχωρηθεί για τα γυρίσματα της σειράς και επέμενε να λέει η ίδια ότι ήταν φίλοι της.

Ντενίση

Από τις απουσίες που σχολιάστηκαν από παρισταμένους στο «πάρτι» της Παιανίας ήταν και αυτή της Ζωζώς Σαπουντζάκη, παρότι η «βασίλισσα της νύχτας» ποτέ δεν υπήρξε φίλη με τη Χρονοπούλου. Παρ’ όλα αυτά, όταν η Μαίρη βρισκόταν διασωληνωμένη στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η Ζωζώ ανάρτησε βίντεο από συνάντησή τους έπειτα από θεατρική πρεμιέρα στο ίδιο μαγαζί (στο Αυγό του Κόκορα, στο Μεταξουργείο, με κοινό συνδετικό κρίκο του τετ α τετ τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη).

Τσαφούλιας

To βίντεο (το οποίο ανέσυρε από τον λογαριασμό της Χρονοπούλου στο Instagram και το ανάρτησε σε δικό της εκείνες τις δύσκολες ώρες για τη Χρονοπούλου στην Εντατική) εκτιμήθηκε από το περιβάλλον της ως μία ευγενική πράξη συναδελφικής αλληλεγγύης. Η αγαπημένη φίλη, όπως έλεγε σε τηλεοπτικές εκπομπές, της Μαίρης, που λύγισε πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη, δεν έστειλε ούτε ένα λουλούδι, γεγονός που σχολιάστηκε σε πολλά πηγαδάκια στο σπίτι της μακαρίτισσας στην Παιανία!

Κούρκουλος

Και πολλοί ακόμα υποτιθέμενοι φίλοι, τους οποίους η Μαίρη εκτιμούσε και τους χάρισε τη φιλία της, αλλά και τη λάμψη της δημοσιότητά της, ήταν απόντες. Φανερό παράδειγμα της κάστας των ετερόφωτων και συμφεροντολόγων, που ζουν μέσα από τη λάμψη των προσωπικοτήτων, υποδυόμενοι και υποκρινόμενοι τους φίλους, νομίζοντας ότι ποτέ δεν θα αποκαλυφθούν. Αυτό έλεγε και η Χρονοπούλου όταν ήταν στη ζωή: «Το ψώνιο είναι η μεγαλύτερη κατάρα!» Βεβαίως, σε κάθε γενικότητα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ασφαλώς και εδώ θα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά στο σύνολό τους τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει το ρεπορτάζ της «Espresso»!

Σαπουντζάκη

Τι θα γίνει με την τέφρα της

Σε ολόλευκη τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι -στο εσωτερικό της οποίας βρίσκεται η κάψουλα με την τέφρα της-, από την Παρασκευή στις επτάμισι το βράδυ η Μαίρη Χρονοπούλου!

Την παραλαβή της τέφρας υπέγραψε από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος ο οποίος, αφού την παρέλαβε με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια, ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη. Στην Αθήνα βρίσκεται, λοιπόν, η αείμνηστη σταρ! Εκεί όπου, όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία της συνέντευξη, ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της, φεύγοντας από το σπίτι της -που λάτρεψε- στην Παιανία. Τελικά, ό,τι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει εν ζωή το «πέτυχε» τουλάχιστον μετά θάνατον!

Σούνιο ή…

Εκεί λοιπόν θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμη, τουλάχιστον έως το 40ήμερο μνημόσυνό της, ίσως και περισσότερο. Και γράφουμε ίσως και περισσότερο, γιατί απομένει να αποφασιστεί οριστικά αν τελικώς θα διασκορπιστεί η τέφρα της στο Σούνιο (όπως ήταν η αρχική της επιθυμία, την οποία συνέταξε εγγράφως το 2019) ή αν θα γίνει εναπόθεσή της σε λιτό μνημείο που θα ανεγερθεί στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία, και στο οποίο θα υπάρχει η επιγραφή που επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαμοιραστεί η τέφρα της ώστε να εκπληρωθούν και οι δύο επιθυμίες της. Η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως και να έχει, είναι πλέον ελεύθερη! Και το σημαντικότερο, τελικά η Μαίρη, όταν ήθελε κάτι, το κέρδιζε και, όπως απέδειξε, το κέρδιζε και μετά θάνατον, αφού κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία που δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη: να μετακομίσει από το σπίτι της στην Παιανία στην Αθήνα! Μια συνέντευξη που έγινε viral και παραχώρησε στον φίλο της και υπογράφοντα για την πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές...

Αποθέωση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στον Καναδά – Τραγούδησε με φόντο τα Γλυπτά του...

Την αποθέωση γνώρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Τορόντο του Καναδά στο πλαίσιο της περιοδεἰας του στην Βόρεια Αμερική. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εθνουσίασε το κοινό...

Ανθή Παρασκευαΐδου: Αφήνει πίσω τους μεγάλους οίκους μόδας και ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου

Αλλο ένα μοντέλο που ασχολείται με την υποκριτική ή μια γεννημένη ηθοποιός που πέρασε πολλά χρόνια στο μόντελινγκ; Ο λόγος για την Ανθή Παρασκευαΐδου,...

Mας… την έσκασαν η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και...

Γιάννα Τερζή: «Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στον...

Μια συγκλονιστική ανάρτηση-μάθημα ζωής έκανε στο Instagram η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, με την οποία αποκάλυψε ακριβώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα...

«Αυτά τα κοράκια, οι αρουραίοι, τα σκουλήκια»: Ξέσπασε κατά των τραπεζών ο Παπαργυρόπουλος

Το σπίτι του στη Γλυφάδα έχασε σε πλειστηριασμό ο «άρχοντας της νύχτας» Αργύρης Παπαργυρόπουλος, γεγονός που του έχει κοστίσει πολύ.«Δεν το βάζω κάτω, θα...

Η ευχαριστήρια επιστολή της Βάνας Μπάρμπα στον… Κυριάκο Μητσοτάκη

Περήφανη και ευγνώμων δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που μίλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την σοβαρή εμπλοκή που υπήρξε με τον...

Άννα Φλωρινιώτη για τον αδερφό της: «Ο μπαμπάς μας προστατεύει τον Νίκο μας και...

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τον «σιαμαίο» αδελφό της Νίκο, τον πατέρα της που λάτρεψε και τον μεγαλύτερο φόβο...

Ξέσπασε σε κλάματα για τη σύντροφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δούλευε καθαρίστρια, δεν είχαμε...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια από τις πιο ειλικρινείς και ανθρώπινες εξομολογήσεις, μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, την δύσκολη περίοδο όπου ο αδερφός...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο...

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Ο ιερέας που είχε ντύσει κορίτσια παπαδάκια τέλεσε τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με...

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο στον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, είναι...

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ποια είναι η αισθητική επέμβαση που έχει κάνει και γιατί...

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, στις μεταφυσικές της ανησυχίες,...

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι να πηδάω από τον τέταρτο»

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει,...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα...

Mας… την έσκασαν η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κόκκαλη

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Τραγωδία στην Κυψέλη: Πήγαινε να πάρει τη γυναίκα του ο 45χρονος που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 45χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης σπιτιού που πήρε φωτιά στην Εύβοια

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, μοτοσικλέτα που βρισκόταν μέσα σε οικία στα Ψαχνά Ευβοίας τυλίχθηκε από άγνωστη αιτία στις φλόγες. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν δίπλα στο σημείο...

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το απόγευμα

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού καθώς από σήμερα το απόγευμα αναμένεται ραγδαία επιδείνωση με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς...

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σε 15 σημεία σε όλη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.Για την έκδοση πιστοποιητικού...

Δεκάδες δισεκατομμύρια κέρδισαν οι ΗΠΑ από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Χάρη στις κυρώσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ως «εναλλακτικός προμηθευτής».Το ποσό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της...