Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Μεγάλος ζεν πρεμιέ με έπιασε και με φίλησε στο στόμα! Τον κλώτσησα! Ξεφτιλίστηκα»

Must Read

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, καθώς κοντεύει να χάσει το σπίτι του στη Γλυφάδα, εξαιτίας των χρεών που έχει στο κράτος και την εφορία.

Ο βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου»,  με λύπη του παραδέχτηκε πως: «Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που είχε συμβεί έναν φίλο του ο οποίος θεωρούταν ζεν πρεμιέ της εποχής αλλά ήταν ομοφυλόφιλος.

«Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδερφούλες, με το αδερφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν…», είπε αρχικά ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε τραγουδιστής με οικογένεια που να είχε κάνει όμως κάποιο παραστράτημα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος και με έπιασε και με φίλησε στο στόμα, ξαφνικά. Μέχρι να προλάνω, του έχωσα μια κλωτσιά στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This