Μαρία Σολωμού: «Είμαι γαϊδούρα στις σχέσεις μου ήμουν με κάποιον και ερωτευμένη με άλλον»

Η Μαρία Σολωμού ακόμα μια φορά, μέσα από το podcast της τοποθετήθηκε κάπως αιρετικά για τον έρωτα και τις σχέσεις

Must Read

H Mαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο νέο της podcast στην προσωπική της ζωή, στον τρόπο που ερωτεύεται, στο πως αντιμετωπίζει τους συντρόφους της και στο πως μπορείς να κρύψεις έναν παράνομο δεσμό. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα» και το σχολίασαν στο πάνελ με την Αφροδίτη Γραμμέλη να λέει ότι έχει υπάρξει σε σχέση με διάσημο την οποία δεν έχει μάθει κανείς διότι το έκρυβαν μέχρι που αυτό την κούρασε.

«Εγώ είμαι κατεξοχήν άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα, έχω δίκιο, μου έκανες αυτό, δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συχνά έχει υπάρξει σε σχέση αλλά παράλληλα ήταν ερωτευμένη με άλλον, λέγοντας: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λογική όταν είσαι τόσο ερωτευμένος».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Η ζωή μας τα φέρνει έτσι μου ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Όλα πιστεύω γίνονται για κάποιον λόγο. Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα. Υπάρχει! Τρόπος υπάρχει!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This