Ραχήλ Μακρή: «Δεν θα ψήφιζα την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»

«Έχει αφήσει αστεφάνωτη την κυρία του, πρέπει να την αποκαταστήσει», είπε για τον Πάνο Καλλίδη.

Must Read

Μετά την ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία με τις κατσαρίδες που είχε να βγάλει εις πέρας η Ραχήλ Μακρή στο «I’m a celebrity get me out of here», έφυγε από την ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία που αποκόμισε από το reality.

«Με τον Τάσο Ξιαρχό ήρθα πιο κοντά, τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένα μοναδικό πλάσμα, πολύ δημιουργικό. Θα ήθελα πολύ να τον δω να φτάνει στον τελικό του παιχνιδιού γιατί το αξίζει και γιατί το θέλει και πολύ» ανέφερε η Ραχήλ Μακρή.

«Με τον Πάνο Καλλίδη ταίριαξα λιγότερο, είναι ένας χαρακτήρας πέρα από εμένα. Έχω πει ότι έχει αφήσει αστεφάνωτη την κυρία του, πρέπει να την αποκαταστήσει. Επειδή είναι από την Δράμα και είναι πόντιος, όπως ήταν και η γιαγιά μου, του είπα ότι θέλω να παντρευτεί εκεί και να κάνουμε ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι και να παρευρεθώ κι εγώ. Κοιτούσε περίεργα» πρόσθεσε η Ραχήλ Μακρή.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να υιοθετήσει δύο αγόρια τονίζοντας πως: «Δεν θα ψήφιζα την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This