I’m a celebrity get me out of here: Η παίκτρια που αποχώρησε μετά την δοκιμασία με τις… κατσαρίδες

Ο τρόμος που σκόρπισε το μεγάλο υψόμετρο, και οι τσακωμοί στις δύο ομάδες.

Must Read

Στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου βρίσκονται οι παίκτες του reality «I’m a celebrity get me out of here» όπου καλούνται να βγάλουν εις πέρας διάφορες, απαιτητικές και ιδιαίτερες, θα λέγαμε, δοκιμασίες.

Αυτήν την φορά οι παίκτες των δύο ομάδων (κίτρινη και πράσινη) θα έπρεπε να ξεπεράσουν τον φόβο που ενδεχομένως να έχουν για τα ύψη.

Ο στόχος αυτός δεν νομίζω ότι επιτεύχθηκε για την Αγγελική Ηλιάδη και την Μαρία Καλάβρια, οι οποίες, ούσα αντίπαλες, έπρεπε να «παλέψουν» πάνω σε μία αιωρούμενη σχεδία, προκειμένου η κάθε μία να φέρει πόντους για την ομάδα της.

«Θα πέσω, πέφτω» φώναζε η Αγγελική Ηλιάδη με τη Μαρία Καλάβρια να προσπαθεί να βρει την ισορροπία της.

Στην συνέχεια η σχεδία έπεσε και οι δύο παίκτριες βρισκόντουσαν στον αέρα.

«Κατεβάστε με ζαλίζομαι, κατεβάστε με», έλεγε ξανά και ξανά η Μαρία Καλάβρια.

Φορτισμένη από την ένταση η Μαρία έπεσε στην αγκαλιά του Μπο έχοντας πάρει τον πόντο.

Και αφού οι δύο παίκτριες βγάλανε εις πέρας αυτήν την δύσκολη δοκιμασία και όλα κυλούσαν ήρεμα στο camp, οι τόνοι ξαφνικά ανέβηκαν και υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στην Μαρία Καλάβρυα και το Νίκο Βαμβακούλα.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του πρώην μοντέλου σχετικά με την απόδοση των παικτών στα αθλήματα με τον πρώην παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να νιώθει ότι προσβάλλεται.

«Παιδιά, ο Τάσος για τα δικά μου δεδομένα είναι πιο ικανός από εσάς και μην με παρεξηγείτε. Από θέμα του ότι είναι αδυνατούλης και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Είναι και εύστοχος, δεν είναι θέμα. Αν ήταν μόνο θέμα δύναμης, σίγουρα θα έλεγα να (σ.σ. τον Νίκο Αναδιώτη)», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια, με τον Μπο να της απαντά: «Και τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε, να τον βγάλουμε νικητή, να πάρει το έπαθλο και να φύγουμε όλοι;».

 «Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην παίξουμε καθόλου;», ρώτησε με τη σειρά του και ο Νίκος Βαμβακούλας. «Μ’ αρέσει που έπαιζες και ποδόσφαιρο. Σου είπα εγώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν; Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν θα λες πράγματα που δεν τα έχω πει. Είπα ότι ο Τάσος σε σχέση με εσάς έχει πολλά πλεονεκτήματα», αποκρίθηκε τότε η Μαρία Καλάβρια.

«Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις, σου είπα, όταν λες ότι είμαι αδύναμος και γι’ αυτό είπα ότι ψηφιστήκατε», είπε έπειτα ο Βαμβακούλας έξαλλος, με την ίδια να εξηγείται στο κιου: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, όμως θίχτηκαν όλοι επειδή την προηγούμενη φορά τους ψήφισαν τα υπόλοιπα παιδιά. Παρόλα αυτά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν και χρησιμοποιούν λέξεις που εμένα με εκνευρίζουν. Ότι τους προσβάλλω ενώ εγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Βοήθησα για την ομάδα μου και σκέφτηκα ποιο θα είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν θα ξανασχοληθώ. Το βαριέμαι όλο αυτό».

Εντάσεις όμως υπήρξαν και στην κίτρινη ομάδα με τον Τάσο Ξιαρχό να αρπάζεται με Καλίδη και Χειμωνέτο και να πετά πράγματα.
Ο λόγος ήταν οι δουλειές του σπιτιού. Ο Τάσος Ξιαρχό ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Καλίδη και τον Γιώργο Χειμωνέτο για τις δουλειές του camp τους με αποτέλεσμα να ακουστούν σκληροί χαρακτηρισμοί.
Ακόμη μία όμως δυσάρεστη κατάσταση είχε να αντιμετωπίσει η κίτρινη ομάδα αφού ένας από τους παίκτες της θα έπρεπε να αποχωρήσει.
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ραχήλ Μακρή, ο Τάσος Ξιαρχό και η Emilia Vodos. Η πολιτικός, ο χορογράφος και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές… κατασαρίδες.

Τελικά η παίκτρια που ηττήθηκε ήταν η Ραχήλ Μακρή.

«Συγχαρητήρια και στους τρεις για την προσπάθεια σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης. Η παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι… η Ραχήλ Μακρή. Emilia, συγχαρητήρια που είσαι η αρχηγός της κίτρινης ομάδας για τις επόμενες ημέρες. Και τώρα η Ραχήλ θα πρέπει να αποχωρήσει από το Celebrity.

Ραχήλ μου, συγχαρητήρια και σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει τον λόγο στην γνωστή πολιτικό προκειμένου να εκφέρει τα τελευταία της λόγια προτού αφήσει για πάντα πίσω το Celebrity του ΣΚΑΪ.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, ελπίζω να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτόν τον ιερό φιλανθρωπικό σκοπό. Για την αναδάσωση των καμένων περιοχών της πατρίδας μας. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη για μένα εμπειρία, εννοείται πως δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ που μου έδωσε πολλά. Μου έδωσε σοφία, μου έδωσε πράγματα και αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ στη ζωή μου, δεν περίμενα ποτέ κατά πόσο θα μπορέσω να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ήξερα», είπε χαρακτηριστικά η πολιτικός μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This