Μαρία Ιωάννου – Αλιόσα Γκρίσιν: Το νέο ζευγάρι της high society

«Εσκασε» love story στη high society

Must Read

Νέο ζευγάρι και όχι απλώς φίλοι φημολογείται στους κύκλους της high society ότι είναι η εικαστικός και ψυχή του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ Μαρία Ιωάννου και ο επιχειρηματίας Αλιόσα Γκρίσιν.

Δύο ταιριαστοί άνθρωποι, με αγάπη για την τέχνη και αγάπη για τη ζωή, μακριά από show off. Ο λόγος για την καλλονή και rock Μαρία Ιωάννου, κόρη του μαικήνα Δάκη Ιωάννου, που χαράσσει τον δικό της δρόμο στην τέχνη, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν

Πρότυπο καλής μάνας, με δύο γάμους και δύο διαζύγια στο ενεργητικό της (σε πολύ νεαρή ηλικία με τον γόνο παλιάς εφοπλιστικής οικογένειας και ποιητή Γιώργο Ψάλτη και πολλά χρόνια αργότερα με τον Τζώνη Καλημέρη), η Μαρία Ιωάννου, όπως φημολογείται στα πηγαδάκια της αθηναϊκής society, τους τελευταίους μήνες λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν.

Πρόκειται για τον γιο του παλιού επιχειρηματία και bon viveur Βασίλη Γκρίσιν της Αλφα Γκρίσιν. Η Μαρία Ιωάννου και ο Αλιόσα Γκρίσιν, που φέρει το όνομα του Ρώσου αξιωματικού παππού του, αν και δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούν από τις αρχές καλοκαιριού σχετικά με τη σχέση τους, κυκλοφορούν μαζί από την Κέρκυρα ως την Υδρα και ενίοτε φωτογραφίζονται, όπως στο πρόσφατο δείπνο που οργάνωσε η Art Athina στο εστιατόριο Athenee.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This