Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η παράσταση «Απιστία»: Το ξέσπασμα του Φίλιππου Σοφιανού και η αντίδραση της Ζέτας Δούκα

Η πρεμιέρα της παράστασης ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου

Must Read

Ο Φίλιππος Σοφιανός μαζί με τη Ζέτα Δούκα και το Χρήστο Μαλάκη, θα ανέβαζαν σε λίγες ημέρες το έργο “Απιστία” στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά με την παράσταση να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου, κάτι όμως που τελικά ακυρώθηκε.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Φίλιππος Σοφιανός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποία ξεσπά για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα:

«ΑΠΙΣΤΙΑ ολκής από το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ηθοποιούς, σκηνοθέτη, σκηνογράφο, συντελεστές….Ύστερα από πέντε ολόκληρες εβδομάδες πρόβες το θέατρο ανακοινώνει στον θίασο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει για να φτάσει η παράσταση στην πρεμιέρα. Δύο μήνες δουλειά πετάγονται στο δρόμο…Ηθικό δίδαγμα: Συνεργασίες ΜΟΝΟ με επαγγελματίες παραγωγούς ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ…» έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής.

 

Από την πλευρά της, η Ζέτα Δούκα σε μια ανάρτησή της στο Instagram στην οποία πόζαρε με τον συνάδελφό της, Χρήστο Μαλάκη, έγραψε: «Με τον Χρήστο Μαλάκη, που παραλίγο να συνεργαζόμασταν στο θέατρο . Και εις άλλα καλύτερα!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This