Μπο: «Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς»

«Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο… γοητευτικός»

Must Read

O Μπο έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς είναι και ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος έχει αποφασίσει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης αφού όπως αποκάλυψε ο Μπο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν κατάφερε να τον βρει.

«Μου έδωσε πολλά ο Νότης Σφακιανάκης. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Νότη, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπο σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε με την Έλενα Αρμάο η οποία κατάγεται από την Κινσάσα του Κονγκό ενώ έχει ρίζες από την Κρήτη.

Ο γάμος τους διήρκησε μόνο δύο χρόνια καθώς όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «YOU»: «Ο γάμος δεν μας έκανε καλό. Ξαφνικά άρχισαν κάτι τυπικές υποχρεώσεις και “πρέπει” που δεν μου ταιριάζουν! Είναι σαν να με μαχαιρώνεις!».

«Ο γάμος μου κράτησε μονό 2 χρόνια. Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς», αποκάλυψε στην εκπομπή του Star.

«Δέχομαι φλερτ στα social, θα στείλω κι εγώ κάτι ευγενικά και ανθρώπινα. Ήμουν σε σχέση με κοπέλα 20 χρόνια μικρότερη από εμένα», είπε ο Μπο.

Ο Μπο ανέφερε επίσης: «Νιώθω ότι είμαι ένας 50άρης στα 35 του. Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Κάνω baby botox, μου αρέσουν οι άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους. Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο… γοητευτικός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This