Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας, που θα είναι ανεβασμένη, θα σας προετοιμάσουν για επικείμενες εξορμήσεις. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε, μια και ο φόβος δεν σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες σε προτεραιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αποδοκιμάζετε και μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας, την οποία θα προβάλετε προς τα έξω. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δεν σας ικανοποιούν.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές τις οποίες οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Το επικοινωνιακό στοιχείο σας αποκτά μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα αποκτήσουν επιτέλους ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από τα άγχη της καθημερινότητας, που σας πνίγουν. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό τομέα σας αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο στον οποίο συνήθως κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και, αν είστε μόνοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό. Προσέξτε να μην αναθέτετε δικές σας ευθύνες σε άλλους. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, αρχίστε κάνοντάς τες στον χώρο όπου κινείστε και ζείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν σας κάνει να φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια τους. Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σχέση σας στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό χώρο σας. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This