Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, εγώ τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω»

«Αγαπώ το παιδί μου, είτε έλκεται από το ίδιο φύλο, είτε από το αντίθετο. Δεν το συζητώ καν. Θα είμαι μαζί με το παιδί μου» απάντησε στην ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν το παιδί του ήταν gay

Must Read

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε μια πολύ ουσιαστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού, στο αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στο πως θα αντιδρούσε αν ένα από τα παιδιά του ήταν ομοφυλόφιλο, στον Στέφανο Κασσελάκη και στο θάνατο του πατέρα του.

«Με είχαν ενοχλήσει τα σχόλια ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για τη διασημότητα. Εγώ είχα τις καλύτερες προθέσεις. Αγαπούσα τη Ναταλία, ήμουν ερωτευμένος κι ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Ναταλία μου είχε ξεκαθαρίσει από πριν ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά κι εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος δεν θέλει να κάνει παιδιά τότε», είπε για το γάμο του με την Ναταλία Γερμανού.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που είχε ταλαιπωρηθεί στη ζωή του. Τελευταία είχε κινητικά προβλήματα κι ήταν κατάκοιτος κι είχε κάποια ψυχολογικά. Βίωσα την απώλειά του, όπως νιώθει κάθε άνθρωπος, όταν χάνει κάποιον δικό του» εξομολογήθηκε για το θάνατο του πατέρα του.

«Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ κιόλας τον είδα στο όνειρό μου. Αντίθετα, τον πατέρα μου τον είδα έναν χρόνο, αφότου έφυγε. Και μάλιστα, του το κράταγα κιόλας. Πιστεύω στα μεταφυσικά, όταν άρχισα να διαβάζω για αυτά, μου έφευγε το μυαλό κι αποφάσισα να επικεντρωθώ στα επίγεια», πρόσθεσε.

 
«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αντέδρασα με χιούμορ και έξυπνο τρόπο αποφυγής. Ας μην κάνω καριέρα, δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεπουληθώ για να κάνω καριέρα, θα βρω έναν άλλο σωστό τρόπο» αποκάλυψε.

Στην ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν ένα από τα παιδιά του του έλεγε πως ήταν ομοφυλόφιλο απάντησε: «Πώς να αντιδράσω; Αγαπώ το παιδί μου, είτε έλκεται από το ίδιο φύλο, είτε από το αντίθετο. Δεν το συζητώ καν. Θα είμαι μαζί με το παιδί μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This