Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα – Μάτσο άνδρες; Κατουρίστε και λιγάκι…»

«Εγώ θέλω τη γυναίκα ίση και ανώτερη από τον άνδρα»

Must Read

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζατζιάν είναι ένα ασυμβίβαστο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του όπως επιθυμεί εκείνο. Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα παντρεύτηκαν, όπως είχαν αποκαλύψει και οι ίδιοι, για λόγους ασφαλείας ενώ προτίμησαν να το «γλεντήσουν» ταΐζοντας τους τετράποδους φίλους τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

Ο Μάριος Ιορδάνου σε μια συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά», αναφέρθηκε στην σχέση τους και στο πως καταφέρνουν να συνυπάρχουν μαζί και στην δουλειά τους, τονίζοντας πως: «λένε για την αγάπη. Παιδιά, η αγάπη είναι να παραιτείσαι από την δύναμη. Από τη δύναμη που σου δίνει ο άνθρωπος σου. Εγώ έχω παραιτηθεί από τη δύναμη που μου δίνει η Σοφία, αυτό είναι αγάπη. Να αφήνεσαι σε αυτόν και να μην υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας».

«Εγώ δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα, τέλος. Εγώ θέλω τη γυναίκα ίση και ανώτερη από τον άνδρα γιατί έχει καταπιεστεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

«Να πω και κάτι άλλο… Δεν γουστάρω τους μάτσο άντρες! Όπου βλέπεις πολύ ματσίλα και πολύ ανδρίλα σημαίνει πως έχουν έλλειμα ανδρίλας. Μάτσο άνδρες; Κατουρίστε και λιγάκι όπως έλεγε και η γιαγιά μου που πέθανε 101 ετών, κάτι ήξερε παραπάνω», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This