Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ! Θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο γήινο»

Must Read

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει στο βιογραφικό του ήδη 4 γάμους ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Καλκανά με την οποία δεν θα απέκλειε να πραγματοποιήσει και πέμπτο γάμο.

Για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του μίλησε ο ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Αθηναΐδα Νέγκα, «Καλύτερα Αργά» και παραδέχτηκε ότι εκείνος ευθύνεται για τους χωρισμούς των προηγούμενων σχέσεων του αποκαλύπτοντας τον λόγο.

«Χρωστώ ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα, είναι ανεκτίμητη στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε την πορεία, δεν θέλω να πω περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη σύζυγό μου έζησα 6 χρόνια, με την δεύτερη 12, με την τρίτη 12 και με την Κατερίνα τώρα 5. Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες με τον δικό μου τρόπο. Τις αγαπώ πάρα πολύ. Προφανώς με ερωτεύονται για να είναι τόσα χρόνια μαζί μου, να με παντρευτούν και να με φροντίζουν. Ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και μετά θέλουν να το κάνουν γήινο. Αυτό δεν γίνεται κι εκεί νομίζω ότι χαλάει όλο το έργο» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Το θέμα είναι ότι θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο γήινο. Εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα όταν γλεντώ, διασκεδάζω ή σε κοινωνικές συναναστροφές είμαι αυθόρμητος και αθυρόστομος κι αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και το πληρώνω. Δεν πειράζει, θα παραμείνω ο ίδιος. Να εξελίσσομαι λίγο, να γίνομαι καλύτερος γιατί όποιος λέει ότι είμαι ίδιος και θα παραμείνω ίδιος, είναι μπούφος κατά τη γνώμη μου» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This