Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα ώστε να νικήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν ουσιαστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα για τα οποία δεν χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και εσείς θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Κάθε κίνησή σας θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται κι άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Μία έστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως θα είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ όσο ήταν μέχρι σήμερα. Ομως, να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό περιβάλλον σας. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που γίνεται εναντίον σας αυτή την περίοδο από κάποια άτομα είναι ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο στη διαχείριση τώρα, αλλά θα διαπιστώσετε το όφελός σας στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε έστω την προσφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και, αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολή θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This