Νίκος Πουλμέντης: «Πήγα να βγάλω ένα σπυράκι και ο γιατρός μου λέει ” πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις”»

Σοκάρει με την περιγραφή του ο καταξιωμένος chef.

Must Read

Ο Νίκος Πουλμέντης, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένας καταξιωμένος chef, ο οποίος με πείσμα, υπομονή, ταλέντο και αγάπη γι’ αυτό που κάνει κατάφερε να μαγειρέψει για τον Μπάρακ Ομπάμα.

Για την ζωή του στην Αμερική μίλησε ο executive chef στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Σοκ όμως προκάλεσε η αποκάλυψη του για την περιπέτεια υγείας του από την οποία κόντεψε να χάσει τη ζωή του.

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Μου λέει: θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί»,

«Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει: πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό», καταλήγει στην αφήγησή του ο Νίκος Πουλμέντης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This