Πώς σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη;

Must Read

Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή και για τη βάπτιση του γιου της.
 
«Εύχομαι να σκίσει, είναι πάρα πολύ καλή η Μαρίνα Σάττι. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ από την εμπειρία μου να της πω», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Σε ερώτηση για τα σχόλια που δέχθηκε η Δέσποινα Βανδή για το ντύσιμό της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα. Σχολιάζουμε μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να ντύνεται όπως γουστάρει. Είναι αστείο που μπαίνουμε στη διαδικασία κιόλας να το συζητάμε αυτό το πράγμα».

Τέλος όταν η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε για τη βάφτιση του γιου της, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα. Έχω πρεμιέρα, Άμστερνταμ… Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για όλα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This