Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Το σώμα από μόνο του έχει μία μνήμη, ακόμα ξεπερνάει το σοκ από την επέμβαση»

«Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι ακόμα σε σοκ, οπότε ακόμα διαπραγματεύομαι με κάποια πράγματα» πρόσθεσε

Must Read

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Στο κλείσιμο της κουβέντας που είχε με την παρουσιάστρια αλλά και της εκπομπής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε, καθώς διεγνώσθη με καρκίνο, τον οποίο ευτυχώς και ξεπέρασε.

«Πήγα για να κάνει εξετάσεις η κόρη μου, είχε μετά τον covid κάποια συμπτώματα κούρασης και η ασφαλίστριά μου μού είπε να κάνω και εγώ εξετάσεις, να είναι καλά. Έκανα ακτινογραφία θώρακος και μου είπε ο γιατρός ότι βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Του είπα να το δούμε σε έναν μήνα που θα έχω γυρίσει από την Αμερική. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο για τον εαυτό μας, υπάρχει μία κεκτημένη ταχύτητα και λες “τώρα έχω τα ραντεβού μου, τη δουλειά μου”. Ξαφνικά έρχεται κάτι, σου ανατρέπει το πρόγραμμα και έρχονται όλα σε άλλη θέση» αποκάλυψε ο ηθοποιός σχετικά με το πώς έγινε η διάγνωση.

«Ακόμα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το σώμα από μόνο του έχει μία μνήμη, ακόμα ξεπερνάει το σοκ από την επέμβαση. Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι ακόμα σε σοκ, οπότε ακόμα διαπραγματεύομαι με κάποια πράγματα. Σίγουρα έγινε για καλό ό,τι έγινε γιατί το προλάβαμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Τότε δεν κάνεις τίποτα, είσαι σε μία φάση επιβίωσης, πάει μέρα – μέρα. Περιμένεις βδομάδα – βδομάδα να βγει η βιοψία. Όταν βγήκαν όλα και είδαμε ότι το προλάβαμε νωρίς, εκεί μπόρεσα να πάρω μία ανάσα. Ευτυχώς είχα πολύ καλούς γιατρούς από την αρχή ήταν στο πλευρό μου» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This