Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αρνήθηκε να γυρίσει ερωτική σκηνή με συνάδελφό του που ήταν ιδρωμένη και μύριζε άσχημα

«Κοιτάζονται στα ματιά και δεν μπορούν να κρύψουν το πάθος. Στο τσακ δεν έχουν φιληθεί στο δρόμο», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του.

Must Read

Φήμες θέλουν την σειρά «το σόι σου» να κάνει remake ωστόσο ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», διέψευσε αυτές τις φήμες και εξήγησε τον λόγο…

«Τους συμφέρει μάλλον το Σοι να παίζει σε επαναλήψεις γιατί δεν παίρνουμε σχεδόν τίποτα σε χρήματα από τις επαναλήψεις. Διαβάζουν όλοι κάθε χρόνο ότι το Σοι θα ξαναγίνει αλλά δεν γίνεται ποτέ. Με έχει φέρει πολλές φορές θαυμάστρια σε δύσκολη θέση αλλά το ξεπερνάω. Φέτος στην Καλαμάτα ήρθε μια κοπέλα μέσα στη θάλασσα με χαρτί και στυλό για να της υπογράψω αυτόγραφο. Την είδα που ψιλοθύμωσε επειδή δεν της έδωσα αυτόγραφο γιατί ήμουν μέσα στο νερό. Οπότε βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Δε μου αρέσει να δυσαρεστείται ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γιαννόπουλος: «Υπήρξαν θαυμάστριες που με παρακολουθούσαν επανειλημμένως! Ήταν άρρωστο»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που έχει παίξει κατά καιρούς και αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπόρεσε να παίξει τέτοιου είδους σκηνή με μία συνάδελφό του.

«Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, κάπως μύριζε, και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή. Έχω κάνει ερωτικές σκηνές με μεγάλα ονόματα και ήταν όλα μια χαρά. Χρειάζεται αυτοσεβασμός. Πριν φιληθείς, θα πλύνεις τα δόντια σου, θα φας μια τσίχλα, θα έχεις κάνει μπάνιο, δεν θα έχεις φάει τζατζίκι και κρεμμύδι. Τα αυτονόητα», τόνισε.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος όντας πολιτικοποιημένος κλήθηκε να σχολιάσει την πολιτική στάση του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως: «Άμα δω την πολιτική του άποψη, τότε θα σχολιάσω. Ο έρωτάς του με τον Τάιλερ με τρελαίνει. Τα πάθη των ανθρώπων με τρελαίνουν, με φτιάχνουν. Κάνει κακό που δείχνει τόσο πολύ το σύντροφό του, το σκυλί του. Θέλει χαλαρότητα. Κοιτάζονται στα ματιά και δεν μπορούν να κρύψουν το πάθος. Στο τσακ δεν έχουν φιληθεί στο δρόμο. Μακάρι να το έκαναν. Είναι φοβερή καψούρα. Έχουν βγάλει και τα ονόματα των παιδιών τους».

Για τον χαμό της μητέρας του δήλωσε πως: «Πιστεύω ότι μητέρα μου όταν είχε αλτσχάιμερ με γνώριζε κατά βάθος. Με πλήγωσε το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου. Όχι ότι ήταν άρρωστη. Μάνα είναι μόνο μια. Της τα έλεγα όλα και μου τα έλεγε και εκείνη, για αυτό δεν μετάνιωσα ότι δεν της είχα πει πράγματα πριν φύγει. Έπαιζα στο ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’ όταν έχασα την αδερφή μου. Για εμάς είναι δουλειά. Εργασία όπως λέω εγώ. Πήγα, έθαψα την αδερφή μου, και μετά είχα απογευματινή παράσταση. Πήγα με το ζόρι και μπήκα στο φέρετρο για τη σκηνή της παράστασης ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’».

«Έχω κοπέλα και είναι μια χαρά. Είμαι της άποψης πως ό,τι είναι να γίνει θα γινεί και ό,τι δεν έγινε δεν έπρεπε να γινεί. Αν είναι να κάνω οικογένεια θα κάνω, αν όχι δε θα στενοχωρηθώ για αυτό», είπε για το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This