Γιώργος Γιαννόπουλος: «Υπήρξαν θαυμάστριες που με παρακολουθούσαν επανειλημμένως! Ήταν άρρωστο»

«Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα.»

Must Read

Τα φαινόμενα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων έχουν πάρει μεγάλη διάσταση κυρίως στο χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του, είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν αποφασίσει μάλιστα να ασχοληθεί με την υποκριτική, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες ή αντίστοιχες συμπεριφορές από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και στις θαυμάστριές του που ξεπέρασαν τα… όρια.

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;

Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This