Ελένη Γερασιμίδου: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγός της και η κόρης τους επειδή είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους την Παλαιστινιακή σημαία

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας - Τα καρφιά κατά της κυβέρνησης!

Must Read

Ένα πρωτάκουστο και όχι ευχάριστο περιστατικό συνέβη στον σύζυγο και στην κόρη της Ελένης Γερασιμίδου.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, με την αιτιολογία ότι είχαν ότι είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους την Παλαιστινιακή σημαία, γεγονός το οποίο έκαναν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχεται ο Παλαιστινιακός λαός από τη Χαμάς.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγινε έξαλλος από την όλη κατάσταση και μέσα από την δημοσίευση του τόνισε πως η κυβέρνηση «οφείλει να προστατεύσει την ελευθερία της έκφρασης».

«Φαίνεται ότι η κατάσταση στην χώρα μας είναι εκτός ελέγχου! Με μεγάλη λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου ότι προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ δυο μέλη μας του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union, αγωνιστές χρόνια, με το αιτιολογικό ότι είχαν υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία από το αυτοκίνητό τους.. Πρόκειται για τον Αντώνη Ξένο και την Αγγελική Ξένου (οικογένεια της αγαπημένης μας Ελένης Γερασιμίδου). Από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Η αντίδραση μας ήταν άμεση.. Και η Ελένη ως άμεσα ενδιαφερόμενη και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας απαιτήσαμε την άμεση απελευθέρωση των 2 ηθοποιών μας.

Είμαστε αλληλέγγυοι με το δράμα του Παλαιστινιακού λαού και την σφαγή από τις δυνάμεις του Ισραήλ ως αντίποινα στα αίσχη που διαπράττει η τρομοκρατική Χαμάς. Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει την ελευθερία της έκφρασης. Από την άλλη σήμερα προπηλακίστηκα εν μέση οδώ από θεοσεβούμενη κυρία (η οποία με “απείλησε ” κιόλας ότι δεν θα με ξαναδεί στο θέατρο ως θεατής!!!!) επειδή προασπίστηκα στην Βουλή το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ως ανήθικη την αξιόλογη Θέμιδα Μπαζάκα για τις ιδέες της. Φαίνεται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να σέβονται όλοι τις ιδέες των άλλων.. Επιτέλους η πατρίδα μας και ο όλος ο λαός μας πρέπει να εναρμονιστεί με τις άξιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This