Η κάποτε «τσουπωτή» Βίβιαν Κοντομάρη έμεινε μισή κι έγινε αγνώριστη

Must Read

Molto bella η Μπέλα της σειράς «Το σόι σου». Η Βίβιαν Κοντομάρη έμεινε… μισή και είναι αγνώριστη!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία είδε τις καλλιτεχνικές μετοχές της να ανεβαίνουν μέσω της συμμετοχής της στο επιτυχημένο σίριαλ του Αlpha, κατάφερε με σωστή διατροφή και άσκηση να χάσει πολλά κιλά και να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της.

Πλέον, είναι πιο λεπτή και καλλίγραμμη από ποτέ και με υπερηφάνεια ποζάρει στο Instagram με κολάν, εντυπωσιάζοντας τους followers της και όχι μόνο.

Οι ανασφάλειες που την ταλάνιζαν

Η γλυκιά Βίβιαν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως ήταν «μια κινούμενη ανασφάλεια» και όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε μπει ήδη στη διαδικασία της απώλειας βάρους, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πάντα ήμουν τσουπωτή και το είχα συνηθίσει. Το είχα αγαπήσει κιόλας. Επίσης, αυτό ταίριαζε σε κάποιους ρόλους, όπως αυτός της Μπέλλας στο “Σόι”. Αυτή τη στιγμή κατάφερα και έχασα κάποια κιλά και σαφώς αισθάνομαι καλύτερα. Ανέβηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μου. Αλλά επιμένω να δηλώνω ότι το “καλύτερα” έρχεται πάντα από μέσα μας».

Μετά το τέλος της σειράς «Το σόι σου» η Βίβιαν Κοντομάρη φέτος απέχει από την τηλεόραση και πρωταγωνιστεί στη θεατρική φαρσοκωμωδία «Η Σκούπα» των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στον κόσμο.

Δείτε επίσης: Aντώνης Καρυστινός: Εξαιτίας της κρίσης φύγαμε για Αγγλία με ένα παιδί 2,5 ετών και μια γάτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This