Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριος Λεμονίδης: Παντρεύονται-Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους

Η ημερομηνία και η τοποθεσία του μυστηρίου

Must Read

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε λιγότερο από ένα μήνα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Νεκτάριο Λεμονίδη, ο οποίος είναι γιατρός και κυκλοφόρησε το προσκλητήριο του γάμου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor που διατηρεί κομμωτήριο στην περιοχή της Γλυφάδας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Δεκεμβρίου στην Εκκλησία της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου. Το προσκλητήριο έπαιξε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” στην οποία η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε να μιλήσει τηλεφωνικά και είπε τα εξής:

«Πώς γνωριστήκαμε; Με πήρε τηλέφωνο στο κομμωτήριό μου να κλείσει ένα κούρεμα με τον φίλο του. Και επειδή εμείς κλείνουμε στις 6, τον ρώτησα εάν θα προλάβει να έρθει γιατί κλείνουμε σε μισή ώρα. Ωστόσο ο φίλος του είναι και φίλος μου και ήξερε τι ώρα κλείνω. Και μου είπε ότι “δεν θα μπορέσω να σας δω από κοντά”, και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Εμένα με ισοπέδωσε με αυτό! Ξέρετε ότι δεν μπορώ τα κοσμήματα που είναι μικρά, θέλω λάμψη! Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι κιμπάρης. Είναι πολύ καλός.

Εννοείται πως ήρθε στο μαγαζί, δεν θα τον άφηνα, μου άρεσε ο τρόπος που μου μιλούσε. Έχει και ωραία φωνή», αποκάλυψε. Αυτό που μου αρέσει στον Νεκτάριο είναι ότι ακούει. Του έχω πει διάφορα για τη ζωή μου, μου λέει πώς είναι εδώ για μένα. Νιώθω ασφάλεια και είναι η πρώτη φορά που το νιώθω στη ζωή μου.

Όταν για πρώτη φορά είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση μου είπε μήπως έπρεπε να τον ρωτήσω, και του απάντησα πως μου ζήτησαν οι συνάδελφοι φωτογραφίες. Το δέχθηκε και μου απάντησε πως “είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστά”. Μου είπε πως αυτό που θέλει μόνο είναι να μην έρθει κάποιος δημοσιογράφος στο νοσοκομείο.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This