Ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξηγεί γιατί διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος Εγώ»

«Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν τελειώνει ποτέ» παρατήρησε σχετικά

Must Read

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στα προσωπικά και στα επαγγελματικά του μιλώντας για τον ένα μήνα που πέρασε με τις κόρες του στα Ψαρά αλλά και στο λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος Εγώ».

«Είμαι δύσκολος για το κοντινό μου περιβάλλον, είμαι πολύ μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να βγούμε να πιούμε κάτι, να πάμε μία βόλτα. Δεν είμαι πολύ του έξω. Προτιμώ ταβέρνες και κουτούκια όταν βγαίνω, αλλά δεν βγαίνω», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Πέρυσι το καλοκαίρι μείναμε σχεδόν έναν μήνα στα Ψαρά. Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που πήγαμε σερί με τις κόρες μου, είναι 16 και 13 ετών. Τα Ψαρά είναι ένα πολύ μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί, όλοι είναι μια αγκαλιά, δεν φοβάσαι τίποτα απολύτως εκεί. Τα κορίτσια έβγαιναν το βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, και έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω ότι κάτι έχει συμβεί» είπε για τις διακοπές με τις κόρες του.

«Λέω συχνά ότι οι επιτυχίες μάς κλειδώνουν και μας φυλακίζουν, οι αποτυχίες μάς πεισμώνουν. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις, το αφήνεις λίγο, και το ξαναδιαβάζεις, βρίσκεις μικρά κενά, ή βρίσκεις αδυναμίες, που μπορείς να τις βελτιώσεις για να κάνεις την ιστορία πιο άρτια, πιο προσβάσιμη, πιο ολοκληρωμένη. Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν τελειώνει ποτέ» είπε για τις 21 φορές που διόρθωσε το σενάριο του «Έτερος Εγώ».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This