Ορθούλα Παπαδάκου: «Όταν πλέον μάθαμε ότι είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, εγώ ανακουφίστηκα»

«Ταλαιπωρήθηκα τα πρώτα 2-3 χρόνια, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ορθούλα Παπαδάκου έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αναφέρθηκε εκτός των άλλων στο “Survivor”, στη σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία διαγνώσθηκε το 2011, στον αθλητισμό και στα επαγγελματικά της.

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα αθλητικό κέντρο στη Βούλα, δίπλα στην παραλία», είπε αρχικά η Ορθούλα Παπαδάκου.

Για το «Survivor» εξομολογήθηκε: «Ήταν εμπειρία ζωής. Τώρα είναι πιο εμπορικό. Το δικό μας ήταν πάνω στην επιβίωση. Γυρίσαμε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι με αρκετά θέματα υγείας. Δεν θα το ξαναέκανα, τόσο σκληρό. Αν ήμουν υγιής με τα πόδια μου, θα ήθελα να συμμετάσχω στο τωρινό Survivor για τα αγωνίσματα, διότι για μένα ήταν τρόπος ζωής. Το δικό μου δεν θα το ξαναέκανα, εμείς δεν πληρωνόμασταν τότε. Με την Ευαγγελία είχαμε μοιραστεί το έπαθλο».

Για την περιπέτεια της υγείας της, εξομολογήθηκε: «Η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Εγώ ταλαιπωρήθηκα περίπου δύο μήνες, να δω τι ακριβώς μου συμβαίνει μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο. Όταν πλέον μάθαμε ότι είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, εγώ ανακουφίστηκα γιατί είπα πως ξέρω πλέον με τι έχω να κάνω. Η γιατρός μου είναι καταπληκτική, με έβαλε αμέσως σε μια αγωγή. Ταλαιπωρήθηκα τα πρώτα 2-3 χρόνια, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Και ψυχολογικά και με το θέμα της σκλήρυνσης. Δεν έχει καμία σχέση με πριν 20 χρόνια. Έχω μάθει να ζω με αυτό, δε μπορεί να με νικήσει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This