Μελέτης Ηλίας: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας»

«Αστειεύομαι φυσικά»είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός

Must Read

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στο πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη και του ίδιου «Κουραμπιέδες από χιόνι» και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Για το οικονομικό ρίσκο που πήραν ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να γυρίσουν τη νέα τους ταινία, ο ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζω του Γιάννη επειδή είναι μεγαλύτερη η παραγωγή, είναι ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο. Σαφώς πήρα και εγώ από τη δική μου τη μεριά ρίσκο».

Σχετικά με τα οικονομικά του και αν ό, τι βγάζει το επενδύει στη δουλειά, ο Μελέτης Ηλίας απάντησε: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας. Αστειεύομαι φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι στις εποχές μας δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Δεν πρόλαβα τις χρυσές εποχές, ξεκίνησα να δουλεύω το 2014 στην τηλεόραση, οπότε η εποχή προ κρίσης είχε παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Για την κόρη του δήλωσε: «Η κόρη μου που πια έχει αυστηρό κριτήριο, περιμένω κάθε φορά πώς και πώς την άποψή της γιατί με σφάζει με το γάντι. Έχω φάει τα μούτρα μου πολλές φορές. Έχω πει με μεγάλο καμάρι: “Ε, δεν ήμουν πάρα πολύ καλός;” και μου είχε πει: “Ε, καλός ήσουν”. Ο αγαπημένος ηθοποιός της κόρης μου είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This