Όταν η Ελένη Μενεγάκη έφαγε πόρτα σε ημιυπόγειο club γεμάτο φρικιά

Tην ιστορία διηγήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας

Must Read

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Happy Day” με αφορμή την “πόρτα” που έφαγε η πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο πάρτι των γενεθλίων του πως το ίδιο είχε πάθει και ο ίδιος με την Ελένη Μενεγάκη σε ένα club στη Βιέννη.

«Παιδιά, εδώ έφαγα πόρτα εγώ με τη Μενεγάκη στη Βιέννη, σε club. Με τη Μενεγάκη ντυμένη θεά, εγώ κουστουμαρισμένος θεός και τρώμε πόρτα και έχουμε μείνει παγωτό και οι δύο! Και κάνουμε έτσι, γιατί ήταν ημιυπόγειο το club και ήταν όλοι φρικιά», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει: «Προκαλούμε την Ελένη Μενεγάκη να θυμηθεί αυτή την ιστορία και να την μοιραστεί με τους τηλεθεατές».

Ωστόσο η Τίνα Μεσσαροπούλου παρατήρησε πως ακριβώς επειδή το club είχε άλλο κοινό, γι αυτό και δεν τους έβαλαν μέσα, δεν ήταν ταιριαστοί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This