Ο οίκος μόδας Balenciaga λάνσαρε μια πετσέτα για φούστα με κόστος 925 δολάρια

Δεν ξέρουμε αν προβληματίζει περισσότερο το ότι τη φόρεσε η Anna Wintour ή ότι την τρόλαρε το IKEA

Must Read

Παρόλο που ο οίκος Balenciaga κανονικά θα έπρεπε να αποφεύγει το να τραβά αρνητικά την προσοχή με εξεζητημένα λανσαρίσματα μετά από το σάλο που προκάλεσε η φωτογράφηση προηγούμενης καμπάνιας του που χρησιμοποιούσε παιδιά με σαδομαζοχιστικά sex toys, αυτός κυκλοφόρησε ένα εκκεντρικό κομμάτι που είναι απλά μια outdoor wearable πετσέτα.

  • Από την Έλενα Φάκου

Σε περίπτωση που κάποιος είναι fan του wet look μάλλον θα ενδιαφέρεται για το νέο item του οίκου Balenciaga ο οποίος- αφού σχεδόν ακυρώθηκε και αναγκάστηκε να κάνει έκπτωση μέχρι και 70% στα προϊόντα του μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η καμπάνια του στην οποία μικρά παιδιά κρατούσαν αξεσουάρ που παρέπεμπαν σε BDSM πρακτικές- τώρα κυκλοφόρησε μια απλή πετσέτα την οποία ονόμασε φούστα και πουλά προς 925 δολάρια ή τελοσπάντων 695 ευρώ αν μετατρέψουμε το νόμισμα.

To ρούχο είναι διαθέσιμο για pre order στο site σε δυο χρώματα, μπεζ και μαύρο και επίσης το φόρεσε η Anna Wintour.  Τίποτα ωστόσο δεν δικαιολογεί το κόστος του – εκτός από την επώνυμη υπογραφή του- καθώς είναι απλώς μια βαμβακερή πετσέτα με δυο κουμπιά στη μέση τα οποία την σταθεροποιούν στη θέση της προκειμένου να μην πέσει όπως θα συνέβαινε με μια απλή πετσέτα που κάποιος θα τύλιγε πάνω του μετά το μπάνιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Balenciaga προκαλεί μετατρέποντας ένα φαινομενικά ευτελές προϊόν καθημερινής χρήσης σε πρόταση μόδας- ποιος να ξεχάσει άλλωστε την τσάντα που δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια σακούλα σκουπιδιών αλλά και τα εντελώς κατεστραμμένα sneakers που έχουμε δει στο παρελθόν. Έτσι, η περιβόητη towel-skirt παρουσιάστηκε στην πασαρέλα του οίκου για την κολεξιόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 και προστέθηκε στη συλλογή με τις ακραίες στιλιστικές προτάσεις του brand.

Η σουηδική εταιρεία ΙΚΕΑ δεν έχασε την ευκαιρία να λανσάρει τη δική της εκδοχή της πετσέτας-φούστας δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός μοντέλου που φορούσε την οικονομική εκδοχή της towel skirt Balenciaga, η οποία κοστίζει μόλις 16 ευρώ, ονομάζεται VINARN και είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος στη νέα avant garde πρόταση της υψηλής ραπτικής. «Σας παρουσιάζουμε τη νέα φούστα πετσέτας VINARN. Ένα απαραίτητο κομμάτι της μόδας της άνοιξης του 2024», έγραψε στη λεζάντα ο κολοσσός επίπλωσης και διακόσμησης σπιτιού «ΙΚΕΑ» και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο κωδικός δεν εξαντλήθηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This