Θρήνος σε συναυλία της Taylor Swift στην Βραζιλία – Πέθανε 23χρονη θεατής

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες μέσα στον συναυλιακό χώρο και θερμοκρασία 38 βαθμούς Κελσίου

Must Read

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η συναυλία της Taylor Swift στην Βραζιλία το βράδυ της Παρασκευής. Λίγο προτού η δημοφιλής καλλιτέχνις ξεκινήσει να τραγουδά στο Estádio Olímpico Nilton Santos του Ρίο ντε Τζανέιρο, μια 23χρονη θεατής κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε.

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες μέσα στον συναυλιακό χώρο, λέγοντας πως η θερμοκρασία έφτανε τους 38 βαθμούς Κελσίου. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, η Τέιλορ Σουίφτ, διέκοψε την συναυλία για να πάρουν νερό οι θεατές, στους οποίου και η ίδια πέταγε μπουκαλάκια.

Σύμφωνα με την εξαδέρφη της 23χρονης και τα τοπικά ΜΜΕ, η Ana Benevides έπαθε ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν και μετέπειτα στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Taylor Swift δεν αντελήφθη τι συνέβη κατά την διάρκεια της συναυλίας, ωστόσο, αργότερα έκανε ανακοίνωση μέσω story στο Instagram για να εκφράσει την οδύνη και τα συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This