Αναπάντεχη ανατροπή στο GNTM: Τρεις παίκτριες μαζί στη «σέντρα» για αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

Must Read

Σε στίβο μάχης δοκιμάστηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/11 τα κορίτσια του GNTM και, όπως αναμενόταν, όλες τους – άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο – δυσκολεύτηκαν να αντεπεξέλθουν, με αποτέλεσμα να τα «ακούσουν» από την κριτική επιτροπή.

Η μόνη, ουσιαστικά, που κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από όλους τους κριτές, ήταν η Μαρία («Lara Croft» την αποκάλεσε ο Σκουλός!), που, δικαίως, απέκτησε το πλεονέκτημα της καλύτερης φωτογραφίας για το επεισόδιο της Τρίτης 26/11.

ΜΑΡΙΑ LARA CROFT

Στον αντίποδα της Μαρίας, ωστόσο, βρέθηκαν όχι μία, όχι δύο, αλλά… τρεις κοπέλες, οι οποίες, όπως δήλωσε η Βίκυ Καγιά, «έπρεπε να φύγουν και οι τρεις»!

Για τις Κάτια, Ασημίνα και Χαρά ο λόγος, οι οποίες απογοήτευσαν τόσο πολύ τους κριτές με τις πόζες τους, που έφτασαν στο σημείο να μη θέλουν να κρατήσουν καμία τους στο παιχνίδι.

Εκεί, όμως, που η Μαρία ετοιμαζόταν να… πανηγυρίσει την αποχώρηση των δύο βασικότερων εκ των FF με ένα «σμπάρο», ήρθε η αναπάντεχη ανατροπή!

Παρά την απογοήτευση των κριτών, που εκδηλώθηκε έντονα μάλλον για το θεαθήναι, καμία από τις τρεις παίκτριες-φαβορί δεν πρόκειται να φύγει!

Δείτε επίσης: Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται με διχτυωτό καλσόν και μαύρα εσώρουχα και… βάζει τα γυαλιά στις GNTM!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This