Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει τα μελανιασμένα πόδια της μετά την εμφάνιση στα Madwalk

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το MadWalk 2023

Must Read

Madwalk 2023, το show που συνδυάζει τη μουσική και τη μόδα έλαβε χώρα και φέτος στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Πολλοί καλλιτέχνες συμμετείχαν με live act στην εκδήλωση και αρκετοί βραβεύτηκαν με αγαλματίδια τα οποία για ακόμη μια χρονιά είχε φιλοτεχνήσει το street artist Sake.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η και Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε μαζί με τον Apon το καινούργιο τους τραγούδι, “Γδύσου” και μάλιστα κατά τη διάρκεια του act της έκανε και pole dancing με το show να ενθουσιάζει το κοινό που τους αποθέωσε.

Την επόμενη της παρουσίας της στο Madwalk 2023 η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία της από το σπίτι της στο οποίο φορούσε μονάχα τις κάλτσες της και έδειξε στο  κοινό τα πόδια της τα οποία ήταν γεμάτα μελανιές από την παράσταση με το pole dancing.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This