Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Χατζή: Το αντίο από την καλλιτεχνική της οικογένεια

Must Read

Σήμερα έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Βάσω Χατζή. Η είδηση αυτή σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο που σύσσωμο έσπευσε να αποχαιρετήσει την ερμηνεύτρια του δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Χαρά Βέρρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…. Πριν λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν έχω λόγια… θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Βελισσάρης και η Τζένη Κατσίγιαννη από την μεριά τους αποχαιρέτησαν την σπουδαία συνάδελφό τους με συγκινητικές αναρτήσεις.

«Τα λόγια περιττά και φτωχά καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων», έγραψε ο γνωστός ερμηνευτής.

«Αγαπημένη μου Βάσω Χατζή πόσο περήφανη και τυχερή νιώθω που σε γνώρισα και συνεργαστήκαμε είχες κάτι μοναδικό σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Θα μας λείψεις. Ήσουν και θα είσαι ένα ΑΣΤΕΡΙ που θα λάμπεις.. Καλό σου ταξίδι», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Τζένης Κατσίγιαννη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This