Η Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογραφίζει τη νεογέννητη εγγονή της στην αγκαλιά του Γιώργου Παπαγεωργίου

Η ηθοποιός είναι μια τρισευτυχισμένη γιαγιά

Must Read

H Δανάη Μιχαλάκη και ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς την Τρίτη 21 Νοεμβρίου όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες του τοκετού ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη, Σωτήρης Τρομπούκης, είχε αποκαλύψει: «Γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό. Και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά με φυσιολογικό τοκετό και όλα ήταν καλά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι μαζί».

Έτσι, η μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού έγινε γιαγιά και είναι τρισευτυχισμένη.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού το μεσημέρι της Πέμπτης ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής της, την οποία απαθανάτισε στην αγκαλιά του γιου της.

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας» έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This