Μαρία Ιωαννίδου: «Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, ποιος θα το θηλάσει;»

«Άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς, δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο» πρόσθεσε

Must Read

Η Μαρία Ιωαννίδου, έκανε και τις προάλλες δηλώσεις σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και σήμερα ξαναμίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» επιμένοντας στις απόψεις της που συνοψίζονται στη φράση «οι ομοφυλόφιλοι γονείς δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, καθώς κι εκείνα θα αποκτήσουν τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό».

Επίσης τόνισε πως οι σχέσεις της με τη θρησκεία είναι μέτριες και αρκετές φορές πετάει ένα μαξιλάρι στην εικόνα της Παναγίας που έχει στο σπίτι της επειδή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα έφυγαν σε νεαρή σχετικά ηλικία και πιστεύει πως ο θεός την τιμωρεί.
 
«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και πέρα όμως, οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο», είπε αυτή τη φορά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο» πρόσθεσε.

 «Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα, όμως. Είναι το πρότυπο, αυτό που λέω, 80% αυτών των παιδιών, θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές. Πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Αν συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό», σημείωσε.

Τέλος, για τα σχόλια που έκανε ο Γιάννης Κατινάκης πάνω στις δηλώσεις της, με τις οποίες εξήγησε ότι δεν συμφωνεί, η ίδια αναφέρει: «Ποιος είναι ο Γιάννης Κατινάκης; Δεν τον ξέρω. Αυτές είναι οι απόψεις του. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα καριέρας και ιστορίας, τι να πω και πώς θα το πω. Γιατί έτσι. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, ηθοποιός και χορεύτρια και έχω δικαιώματα. Όπως όλοι μας έχουμε. Αλλά δεν θα μου κάνεις παρατήρηση κύριε Κατινάκη. Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This