Ζέτα Δούκα: «Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν καλά τον χωρισμό τους και αυτό ήταν που με τραυμάτισε»

«Όταν έκλεισα τα 41 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί.»

Must Read

Τα 50 έκλεισε πριν λίγες ημέρες η Ζέτα Δούκα και για το μυστικό της ομορφιάς της μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Μαμάδες» τονίζοντας πως: «Είμαι πενήντα χρονών, είναι σημαντικό αυτά που έχω καλά να προσπαθήσω να τα διατηρήσω, αλλά από εκεί και πέρα μεγαλώνω, δεν γίνεται να μην φαίνεται».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μητρότητα και στο πως αποφάσισε να γίνει μητέρα δεδομένου ότι ήταν κάτι που δεν επιζητούσε.
«Το κοριτσάκι μου είναι 7 ετών. Πάει δευτέρα δημοτικού. Είναι ένα πολύ χαρούμενο δευτεράκι. Η μητρότητα μου έδωσε πάρα πολλή υπομονή.
Ήταν από αυτά που δεν πίστευα να συμβούν. Όταν έκλεισα τα 41 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Ευτυχώς έγινε και απέκτησα τη Θάλεια, που την ήθελα πολύ. Κάθε μέρα που τη βλέπω μου έρχεται πίσω ακριβώς αυτό, πόσο πολύ ήθελα τη Θάλεια», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν έμαθα το φύλο του παιδιού μέχρι που γέννησα. Ήθελα να είναι έκπληξη! Γιατί να το μάθω; Έχει καμιά σημασία ή θα το αγαπάω περισσότερο εάν είναι αγόρι ή κορίτσι…Την γέννησα μετά από πολλές ώρες. Έμαθα ότι είναι κορίτσι όταν βγήκε από μέσα μου», αποκάλυψε η ηθοποιός.
Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον επί δέκα χρόνια συνοδοιπόρο της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, επεσήμανε πως: «Όλα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεται, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση. Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη αλλαγή. Στην περίπτωση των γονιών μου δεν το αντιμετώπισαν καλά και αυτό ήταν που με τραυμάτισε. Προσπάθησα να το κάνω να μην με πονάει τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This